Stowarzyszenie „Amicus” Gminy Dzierzążnia  zaprasza dzieci i młodzież wieku 7-16 lat  do wzięcia udziału w zajęciach świetlicowych w ramach przedsięwzięcia pn. „Mobilna Świetlica Środowiskowa” realizowanego od 28 maja do 31 października  2012r. Zajęcia  promujące aktywne formy spędzania czasu wolnego  odbywać się będą w remizie strażackiej w Nowych Kucicach i w Dzierzążni.Pierwszeństwo  przyjęcia do świetlicy mają:- dzieci  i młodzież w wieku 7- 16 lat z rodzin  znajdujące się w trudnej sytuacji życiowej- dzieci i młodzież , która zgłasza  chęć uczestnictwa w zajęciach poza miejscem i godzinami nauki w szkole ,- dzieci i młodzież zameldowana w gminie Dzierzążnia.Zgłoszenia do udziału w zajęciach świetlicy przyjmujemy od 20.05.2012r. do 27.05.2012r w godzinach od 15:00 do 17:00  w Biurze Stowarzyszenia „Amicus” Gminy Dzierzążnia,   adres: Dzierzążnia 27A (remiza strażacka) i w Nowych Kucicach 18A (remiza strażacka). Więcej informacji pod numerem telefonu  728705231 oraz adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .

Liczba miejsc ograniczona!  Zapraszamy!

Przedsięwzięcie współfinansowane ze środków Samorządu Województwa Mazowieckiego.